TEKUĆI SUMPOR (FERTIZOLFO BIO) je vrlo inovativan proizvod u području prirodnih i mineralnih pripravaka. Njegov poseban sastav i jedinstvena metoda proizvodnje omogućuju mu obavljanje nekoliko funkcija. Proizvod je bogat peptidima i aminokiselinama koji poboljšavaju i ubrzavaju asimilaciju sumpora (S) i važnih sastojaka prirodno prisutnih u algama (alginati, citokinini, auksini, giberelin i betaini).
SUMPOR (S35) TEKUĆI S ALGINATIMA, BILJNIM EKSTRAKTIMA I PRIRODNIM SPOJEVIMA

Učinci sredstva TEKUĆI SUMPOR
Sastav:
Organski dušik (N) 1,3%
Organski ugljik (C) organskog podrijetla 10,2%
pH 7,5
Organska tvar nominalne molekularne težine <50 kDa 39,0%
Ukupni sumpor (S) 35,0%
Primjena i dozacija:
Folijarno je primjenjiv na svim kulturama:
KULTURA FOLIJARNA PRIMJENA
vinsko i stolno grožđe 350-400 ml/hl
UZGOJ VOĆA
– jezgričasto voće* prije cvatnje: 350-400 ml/hl
– citrusi – tropske kulture nakon cvatnje: 300-400 ml/h
– nektarine – breskve 250-350 ml/hl
– koštuničavo voće 200-350 ml/hl
– lješnjak 250-300 ml/hl
– badem 250-300 ml/hl
POVRĆE
– svježe rezani listovi – mladi listovi – aromatične kulture 150-250 ml/hl
– pomoćnice (rajčica, paprika, patlidžan, krumpir) 200-350 ml/h
– jagoda 150-300 ml/hl
– grah, komorač, mrkva 150-250 ml/hl
– tikvenjače 150-250 ml/hl
HORTIKULTURNO – UKRASNO BILJE 150-250 ml/hl
(ruža, krizantema, hortenzija…) (ruža: upotrijebiti do ‘zelenog pupoljka’)
ŠUMARSTVO – biljke u rasadnicima
RIŽA, ŽITARICE, CIKLA, MAHUNARKE, KUPUSNJAČE 350-400 ml/hl
DUHAN (3,5-4 l/ha)
KULTURA FERTIGACIJA (korektivno-fitonutrijent)
sve kulture 1-2 lit / 1.000 m2
Skladištenje:
Na suhom mjestu,
Pakiranje:
1 lit i 5 lit
