Bakterije mliječne kiseline (bakterije krušne kiseline) poboljšavaju tlo. Posebno važno za kvalitetu tla je priroda mikroflore.
BAKTERIJE MLIJEČNE KISELINE

Bakterije mliječne kiseline (bakterije krušne kiseline) poboljšavaju tlo. Posebno važno za kvalitetu tla je priroda mikroflore.
Bakterije mliječne kiseline igraju važnu ulogu u tome (bakterije krušne kiseline). Kao neka vrsta “zaštitne policije”.
Osim toga, iskustva mnogih poljoprivrednika koji tretiraju sjeme s bakterijama mliječne kiseline (bakterije krušne kiseline) proizvodi imaju mnoge pozitivne učinke.
Pakiranje: Kanister 5 kg i spremnik 25 kg, organska fermentirana tekućina od žitarica® za biljke (1) Sa živim bakterijama mliječne kiseline (bakterijama krušne kiseline) koje se preliju preko hrane.
Sastav: Izvorska voda, integralni kruh (raž*, voda, Pšenica*, prirodno kiselo tijesto [raž*, voda], sol, zob*) *Sastojci iz ekološkog uzgoja Sastav: Izvorska voda, integralni kruh (raž*, voda, Pšenica*, prirodno kiselo tijesto [raž*, voda], sol, zob*)
Kontakti: +385 98 347 482 ; www.ekotrade.hr Zagreb,