BAKTERIJE MLIJEČNE KISELINE

kanne brottrunk_5kg_pflanzen_600x600-1.500x0

Bakterije mliječne kiseline (bakterije krušne kiseline) poboljšavaju tlo. Posebno važno za kvalitetu tla je priroda mikroflore.

Bakterije mliječne kiseline (bakterije krušne kiseline) poboljšavaju tlo. Posebno važno za kvalitetu tla je priroda mikroflore.

Bakterije mliječne kiseline igraju važnu ulogu u tome (bakterije krušne kiseline). Kao neka vrsta “zaštitne policije”.

Osim toga, iskustva mnogih poljoprivrednika koji tretiraju sjeme s bakterijama mliječne kiseline (bakterije krušne kiseline) proizvodi imaju mnoge pozitivne učinke.

Pakiranje: Kanister 5 kg i spremnik 25 kg, organska fermentirana tekućina od žitarica® za biljke (1) Sa živim bakterijama mliječne kiseline (bakterijama krušne kiseline) koje se preliju preko hrane.

Sastav: Izvorska voda, integralni kruh (raž*, voda, Pšenica*, prirodno kiselo tijesto [raž*, voda], sol, zob*) *Sastojci iz ekološkog uzgoja Sastav: Izvorska voda, integralni kruh (raž*, voda, Pšenica*, prirodno kiselo tijesto [raž*, voda], sol, zob*)

Kontakti: +385 98 347 482 ; www.ekotrade.hr Zagreb,

Učinci i prednosti bakterija mliječnih kiselina

Organizacija proizvodnje i distribucije

Eko trade d.o.o.

Zagreb, Hegedušićeva 1

Tel. 01 2334 500;

www.ekotrade.hr

Pošalji poruku